Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie

Voor veel bedrijven is het van belang om verder te kijken dan hun vaste klantenkring, op zoek naar potentiële klanten. Maar, hoe zorg je er nu voor dat deze potentiële klanten jouw bedrijf vinden? Hoe kom je tussen de zoekresultaten waar jouw potentiële klant op zoekt? Dit proces is ingewikkeld, en 2BeFresh Caribbean helpt je er graag bij. We kunnen samen kijken naar wat er mogelijk is om meer consumenten te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie, vertaald van de Engelse term Search Engine Optimalisation (SEO), bestaat uit meerdere delen De twee belangrijkste onderdelen van SEO zijn de optimalisatie van de huidige pagina’s en het schrijven van zogeheten landingspagina’s. Welke vorm van SEO voor jouw website toepasselijk is, hangt af van hoe de website is opgebouwd. Ben je benieuwd wat er binnen jouw website mogelijk is? Neem vrijblijvend contact op met 2BeFresh Caribbean en we kijken samen naar de mogelijkheden

zoekmachine optimalisatie seo

Google is de meest bekende zoekmachine die er wereldwijd gebruikt word. Des te hoger je scoort in Google, des te meer klanten je aantrekt.

Stef Lindeman, Eigenaar

analyse en optimalisatie website

Website analyse

Om te beginnen analyseren we jouw website. We kijken welke dingen er goed gaan, welke dingen er fout gaan en dus ook waar de kansen liggen. Na deze analyse stellen we een plan op om beter te presteren in Google op basis van de gekozen zoekwoorden. Echter, SEO is niet een concept wat binnen een dag te regelen valt. Het is een tijdsintensief proces waarbij we je website optimaliseren voor je gebruikers.

Optimalisatie

Na de analyse beginnen we met het optimaliseren van jouw website op basis van de gekozen zoekwoorden. We verbeteren de snelheid van de website en optimaliseren de mobiele versie van de website. Al een aantal jaar zijn dit belangrijke factoren voor Google om je ranking te verbeteren. Daarnaast maken wij landingspagina’s aan voor potentiële groeigebieden, om zo het bereik aan potentiële klanten te vergroten en de gebruikers jouw website weten te vinden.

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh Caribbean

Wil jij ook meer klanten bereiken via de zoekmachine, maar heb je geen idee waar te starten? Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh Caribbean. Je krijgt van ons vrijblijvend advies over hoe je jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan helpen.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Contact

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Meer halen uit jouw online activiteiten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.