Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Vastgoed marketing

Recruitment Marketing

Vastgoed marketing - Versterk je online aanwezigheid

De vastgoed markt is de laatste jaren enorm gegroeid. Vraag en aanbod lopen niet synchroon, waardoor de marketingbehoefte regelmatig veranderd. 92% van de huizenkopers gaat online op huizenjacht. Dit betekent dat een sterke online zichtbaarheid als vastgoed bedrijf onmisbaar is en het ven belang is online actief te zijn. 2BeFresh Caribbean is gespecialiseerd in online marketing en kan voor jou veel meer uit je vastgoed onderneming halen. Laat ons je helpen je online vindbaarheid te versterken!

Een functionele website

In de vastgoed branche is het van belang dat de website goed functioneert. Potentiële kopers moeten gemakkelijk een huis en de foto’s ervan kunnen bekijken. Het is daarom van groot belang om je website goed op te bouwen. De websites die wij van 2BeFresh Caribbean bouwen zijn gebaseerd op het mobile-first principe. Ze worden gebouwd op basis van de mobiele telefoon en daarna aangepast voor grotere schermen als een tablet of laptop. Dit maakt onze websites volledig responsive. Daarnaast voldoen onze websites aan de laatste standaarden, waardoor we gebruik maken van de meest recente technologieën. Dit maakt de website nog sneller en zorgt dat deze nog mooier werkt. 

92% van de huizenkopers gaat online op huizenjacht. Het is dus mega belangrijk om als vastgoed onderneming online actief te zijn.

Stef Lindeman, Eigenaar

Gemakkelijk zelf aan te passen

Wij zijn bekend met de drukte waarin een vastgoedondernemer zich bevindt. We snappen dus ook dat je niet de tijd hebt om maandelijks een gecompliceerde website bij te werken. Daarom zorgen wij voor websites die makkelijk zelf te beheren zijn. Mocht je het alsnog liever uit handen willen geven, dan is dit bij ons ook geen probleem.

Een website hoeft niet duur te zijn. Je kunt hem zo duur maken als dat je zelf wil. Wij stellen op basis van jouw wensen een website samen die precies op jou aansluit. Bij 2BeFresh Caribbean betaal je dus niet voor dingen wat je niet nodig hebt.

Marketing op Maat

Online vindbaarheid voor vastgoedondernemingen

Het is voor jouw vastgoedonderneming van belang om zo veel mogelijk potentiële huizenkopers naar je website te krijgen. Maar, hoe zorg je er voor dat deze kopers jouw vastgoedonderneming vinden, en niet die van de concurrent? Hoe eindig je tussen de zoekresultaten en trek je klanten naar je website? Dit proces is best ingewikkeld en 2BeFresh Caribbean helpt je er graag mee.

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh Caribbean

Wil jij jouw vastgoedonderneming beter op de kaart zetten, maar geen idee hoe? Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh Caribbean. Je krijgt van ons vrijblijvend advies over hoe je jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan helpen.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Contact

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Meer halen uit jouw online marketing activiteiten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.