Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

TripAdvisor Marketing

TripAdvisor Marketing

oplossing voor de horeca

Wanneer jouw bedrijf actief is in de horeca, zou TripAdvisor marketing een goede keuze kunnen zijn. Met TripAdvisor marketing weet je meer klanten naar jou horeca gelegenheid te lokken. Wij van 2BeFresh Caribbean willen deze marketing graag voor je uit handen nemen, zodat jij kan focussen op waar jíj goed in bent.

Hoe gaat dit in zijn werk?

We spreken vooraf een bedrag af wat je zou willen besteden aan TripAdvisor marketing. Vervolgens nemen we alle activiteiten volledig uit handen en voeren wij de marketing voor je uit, zodat jij je kan focussen op jouw horeca business.

Het voordeel van TripAdvisor marketing is dat het de optie biedt voor je bedrijf om door te groeien door middel van gesponsorde plaatsingen en bedrijfsvoorsprong. Daarnaast krijg je meer inzicht in beoordelingen van klanten en krijg je hier beheer over.

De TripAdvisor marketing mogelijkheden beginnen vanaf twee uur per maand.

tripadvisor marketing
gesponsorde-plaatsingen

Gesponsorde plaatsingen met TripAdvisor marketing

TripAdvisor maakt gebruik van gesponsorde plaatsingen. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf onder de aandacht wordt gebracht bij mogelijke klanten. Deze gesponsorde plaatsingen brengen enkele voordelen met zich mee.

De gesponsorde plaatsingen zorgen ervoor dat jouw bedrijf profiteert van premium zichtbaarheid. Dit houdt in dat jouw horeca gelegenheid op elk apparaat bovenin de zoekresultaten komt, op vermeldingen van lokale concurrenten en op andere pagina’s van TripAdvisor.

De advertentie wordt alleen weergegeven wanneer deze matcht bij de zoekopdracht van de mogelijke klant. Als iemand bijvoorbeeld zoekt op een hotelkamer voor 2 personen en jij wil precies zo’n kamer kwijt? Dan sta je bovenaan in het lijstje.

Het voordeel van TripAdvisor marketing is dat het de optie biedt voor je bedrijf om door te groeien door middel van gesponsorde plaatsingen en bedrijfsvoorsprong. Daarnaast krijg je meer inzicht in beoordelingen van klanten en krijg je hier beheer over.

Stef Lindeman, Eigenaar

Bedrijfsvoorsprong met TripAdvisor marketing

TripAdvisor heeft verschillende tools die je helpen rechtstreeks klanten door te verwijzen naar je eigen boekingskanaal. Het biedt hierin meerdere opties.

TripAdvisor kan je helpen met het rechtstreeks contact krijgen met klanten door je bedrijfspagina op TripAdvisor te optimaliseren. Deze optimalisatie zorgt er ook voor dat je specifieke aanbiedingen kunt doen en foto’s of beoordelingen kunt uitlichten. TripAdvisor heeft daarnaast ook nog een functie om rapporten en analyses uit te draaien via Bedrijfsvoorsprong. Deze geven je toegang tot exclusieve gegevens over klanten die je kunt meenemen in het maken van beslissingen.

Klanten inzichten

De beoordelingen van klanten worden door TripAdvisor op een makkelijke manier verzameld. Deze beoordelingen hebben op verschillende vlakken meerwaarde voor jouw horeca gelegenheid:

    • Beoordelingen hebben een positieve invloed op het aantal boekingen
    • Meer boekingen kunnen leiden tot een hogere waardering van jouw horeca gelegenheid
    • Beoordelingen dragen bij aan de ontwikkeling van jouw horeca onderneming

Met assistentie van de beoordelingen service kunnen jouw klanten makkelijk gestimuleerd worden om een recensie over jouw horeca gelegenheid achter te laten.

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh Caribbean

Wil jij ook jouw horeca onderneming laten groeien met behulp van TripAdvisor marketing? Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh Caribbean. Je krijgt van ons vrijblijvend advies over hoe je jouw bedrijf met behulp van TripAdvisor naar het volgende niveau kan helpen.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Contact

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Meer halen uit jouw online marketing activiteiten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.