Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Toerisme & Recreatie Marketing

Recruitment Marketing

Tourisme en Recreatie marketing - Promoot jouw business

In de toerisme en recreatie branche kijkt het merendeel van de mensen eerst online, weegt daar de verschillende mogelijkheden af, om de voor hun geschikte toerisme of recreatie gelegenheid te vinden. Je kunt hierbij denken aan het zoeken van een goede accomodatie, een bezienswaardigheid of een goed restaurant. Online concurrentie binnen deze branche is erg groot. Het is dus enorm van belang dat je op de juiste kanalen zichtbaar aanwezig bent, om zo meer klanten bij jouw toerisme of recreatie gelegenheid te krijgen. 2BeFresh Caribbean is gespecialiseerd in het op de kaart brengen van bedrijven met behulp van online kanalen. Wij kunnen je hierbij verder helpen.

Een opvallende website voor jouw toerisme of recreatie organisatie

Gezien de grootte en de vele optie binnen de toerisme & recreatie branche, wil jij als bedrijf graag opvallen. Je doelt erop om de interactie van gasten met de website zo makkelijk mogelijk te maken. Een goede manier om dit. te doen is door je website te optimaliseren. Om optimalisatie mogelijk te maken is het van belang om de website goed op te bouwen. Websites van 2BeFresh Caribbean zijn volledig responsive; gebouwd op het mobile-first principe. Dit betekent dat de website wordt gebouwd voor een mobiele telefoon en vervolgens wordt bijgesteld voor grotere weergaven op bijvoorbeeld een tablet of laptop. Daarnaast past de website zich ook automatisch aan. Onze websites voldoen aan de laatste standaarden. We gebruiken de meest recente technologieën, wat resulteert in een nog mooiere en beter werkende website. 

Online concurrentie binnen deze branche is erg groot. Het is dus enorm van belang dat je op de juiste kanalen zichtbaar aanwezig bent, om zo meer klanten bij jouw toerisme of recreatie gelegenheid te krijgen.

Stef Lindeman, Eigenaar

Gemakkelijk zelf aan te passen

Gezien de gemiddelde drukte in een toerisme- of recreatieorganisatie, beseffen wij heel goed dat je geen tijd hebt om het onderhouden van je website op de rit te houden. Wij van 2BeFresh Caribbean steken daar graag een hand voor uit. We zorgen er ofwel voor dat je zelf gemakkelijk de website kunt beheren, of we doen het voor je. Net wat jou het beste uitkomt.

Vaak denken mensen dat een website een dure uitgave is. In principe is niets minder waar. Je kan jouw website zo duur maken als je hem zelf wil. Bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt. Op basis van jouw wensen stellen wij een website samen die precies aansluit op wat jij wil. 

Marketing op Maat

Optimalisatie van jouw online vindbaarheid

Bij een toerisme of recreatie organisatie is de omloop van klanten erg hoog. Daarom is het van belang om zoveel mogelijk potentiële nieuwe klanten te blijven bereiken. Maar, hoe zorg je er nu voor dat mensen jouw bedrijf vinden? Hoe kom je in Google tussen de zoekresultaten waar jouw potentiële klanten op zoeken? Dit proces is vrij ingewikkeld en wij van 2BeFresh Caribbean helpen je er graaag mee. Samen kijken we naar de mogelijkheden om meer gasten naar jouw toerisme of recreatie organisatie te krijgen.

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh Caribbean

Wil jij jouw toerisme of recreatie organisatie online beter op de kaart zetten maar geen idee hoe? Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh Caribbean. Je krijgt van ons vrijblijvend advies over hoe je jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan helpen.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Contact

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Meer halen uit jouw online marketing activiteiten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.