Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Recruitment Marketing

Recruitment Marketing

De oplossing voor de vacatures genereren

Met de opkomst van sociale media is het genereren van kandidaten voor vacatures een stuk makkelijker geworden. Uit onderzoek blijkt dat kandidaten steeds vaker online getriggerd worden voordat zij solliciteren op een baan. Het vinden an de juiste kandidaat voor jouw vacature doe je dus online. De ervaring van 2BeFresh Caribbean leert dat het invullen van vacatures via sociale media een goedkope manier om is veel kandidaten te krijgen voor je vacature.

Een website met sterke uitstraling voor de recruitment branche

In de recruitment branche is het enorm belangrijk om er voor te zorgen dat je als bedrijf zijnde goed opvalt. Je wilt natuurlijk vacatures opvullen en er voor zorgen dat mensen deze vacatures ook zien. Hiervoor heb je een goed functionerende website nodig. Het is daarom belangrijk om de website goed op te bouwen. Onze websites zijn volledig responsive, wat inhoudt dat ze volgens het mobile-first principe gebouwd zijn. De website wordt gebouwd voor de mobiele telefoon en wordt achteraf bijgesteld voor grotere schermen zoals tablets en laptops. De website past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm. De websites die wij opleveren voldoen aan de laatste standaarden. Dit houdt in dat wij gebruik maken van de meest recente technologieën, wat er voor zorgt dat de website nog sneller en mooier werkt.

Uit onderzoek blijkt dat kandidaten steeds vaker online getriggerd worden voordat zij solliciteren op een baan. Het vinden van de juiste kandidaat voor jouw vacature doe je dus online.

Stef Lindeman, Eigenaar

Volledig zelf bij te werken

Omdat wij weten dat veel ondernemers niet de tijd hebben om een maandelijkse bijdrage te leveren voor het onderhoud aan de website, zorgen wij dat je dit gemakkelijk zelf kunt beheren. Mocht je het toch te druk hebben hiervoor en dit werk liever uit handen geven, dan is deze optie er natuurlijk ook.

Vaak wordt gedacht dat een website een dure uitgave is. Niets is minder waar! Je kan een website zo duur maken als je het zelf wilt. Bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt! Aan de hand van jouw wensen stellen we een website samen die precies past bij jouw behoeftes.

Marketing op Maat

Een betere online vindbaarheid voor jouw horecaonderneming

Voor veel recruitment bedrijven is het belangrijk om zoveel mogelijk potentiële kandidaten voor een bepaalde functie te vinden. Maar, hoe zorg je dat deze kandidaten jouw bedrijf vinden? Hoe bereik je deze kandidaten? Dit is een ingewikkeld proces waar wij graag bij willen helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden om meer kandidaten te bereiken.

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh Caribbean

Wil jij jouw recruitment bedrijf online beter op de kaart zetten maar geen idee hoe? Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh Caribbean. Je krijgt van ons vrijblijvend advies over hoe je jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan helpen.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Contact

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Meer halen uit jouw online marketing activiteiten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.