Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Partnerprogramma

Samen aan de slag met mooie projecten

Wij delen graag onze kennis. Dit kun je zien aan onze informatieve blog berichten, maar ook aan de uitgebreide samenwerkingen met partners.

Samen voldoen aan de wensen van jouw klanten

Ieder is goed in zijn kern bedrijfsactiviteiten. Soms komt het voor dat je net wat extra’s wiil aanbieden dan jouw standaard diensten, waar je niet de ervaring mee hebt om het uit te voeren. In dit geval biedt ons partnerprogramma vaoor jou de uitkomst.

Wij kunnen de diensten die wij leveren white label aanbieden voor jouw klanten. Jouw klant doet zaken met jou en wij kunnen de uitvoering van desbetreffende projecten volledig ontzorgen.

Op deze manier voorkom je dat je nee moet verkopen aan jouw klantenkring. Daarnaat breid je ook nog eens je dienstenportfolio uit.

Wat houdt zo’n samenwerking in?

Wij bieden de samenwerking op twee manieren aan. Je kunt er zelf voor kiezen of je iets op projectbasis wil uitvoeren of op basis van maandelijkse optimalisaties. Wanneer je met een project zit waar jij zelf de kennis of capaciteit niet voor hebt, benader je ons. Wij van 2BeFresh Caribbean leveren jou een prijsopgave en gaan, wanneer akkoord, direct voor je aan de slag. De communicatie over het project zal altijd via jou gaan. Wij zullen dus ook niet tussen jou en de eindklant zitten.

De andere optie in samenwerking is het uitvoeren van maandelijkse optimalisaties. Op deze manier zullen wij stelselmatig optimalisaties uitvoeren voor de klant, zonder dat de klant dit weet en jij hier zelf omkijken naar hebt.

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh

Wil jij ook meer aan je klanten kunnen aanbieden? Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh Caribbean en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf door middel van onze diensten naar het volgende niveau kan groeien.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

– snel afspraak formulier –