Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Over ons

Meer dan alleen websites bouwen

Dit is 2BeFresh Caribbean

Oprichter

Projectleider

Content Creator

Stagair Online Marketing

2BeFresh Caribbean is een uitbreiding op 2BeFresh, een internetbureau gevestigd in Nederland. Na een groeiende vraag vanuit het caribisch gebied onderzoeken wij de mogelijkheden om vanuit Caribisch Nederland zelf te gaan werken. Vooralsnog opereren wij nog vanuit onze vestiging in Nederland.

Gedachte

Wij van 2BeFresh Caribbean geloven in maatwerk. Wij geloven in toepassingen die aansluiten op dat wat jij wilt. Wij kunnen de digitale informatiestromen van jouw bedrijf uit handen nemen, waardoor jij kan focussen op waar je echt goed in bent en het liefste doet: ondernemen! Terwijl jij je bezig houdt met waar jij goed in bent, nemen wij voor jou de website, sociale media, leadgeneratie of zoekoptimalisatie uit handen. Daarnaast is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. Bekijk onze website en diensten voor alle mogelijkheden. Mocht je er niet uit komen of vragen hebben, bel +31 (0)88-8377410 voor meer informatie!

Missie

Wij streven naar een optimale samenwerking met de klant. We proberen altijd vanuit de klant te werken en niet vanuit onze organisatie. Jij klopt bij ons aan met een probleem, wij vinden daarvoor de oplossing en voeren deze zorgvuldig uit. Een samenwerking met 2BeFresh Caribbean is een open relatie waar we de vrijheid van beide partijen graag respecteren.

2BeFresh Caribbean; jouw uitkomst in het verbeteren van jouw online aanwezigheid.

Stef Lindeman, Eigenaar

Snel, effectief én verstand van zaken. Ook een zeer goede inleving in wat ik als klant wil, en wat ik daarmee wil bereiken.

Dennis van Vliet - CraneContainer/Technische Bouwservice

2BeFresh is zeer creatief & bekwaam! Van social media zijn zij echt op de hoogte. Ze zijn altijd bereikbaar, 24/7 en reageren altijd snel.

Rob van Dijk - BTO

2BeFresh is al jaren onze vaste partner als het gaat om online marketing, ze verzorgen onze sociale media, website & zelfs de online tickets.

Patrick Westland - Podiumfestival
Testimonial Featured Image Testimonial Featured Image Testimonial Featured Image

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh Caribbean

Wil jij je eigen webshops starten maar geen idee waar je moet beginnen? Wil jij beter presteren in google? Ben je op zoek naar de perfecte online marketing mix?Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh Caribbean. Je krijgt van ons vrijblijvend advies over hoe je jouw webshop online kan opzetten en naar het volgende niveau kan helpen.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.