Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Marketing op Maat

Marketing op Maat

Het volledige online pakket voor elk budget

Wanneer je aan het ondernemen bent dan is (online) marketing heel belangrijk, maar vaak iets waar niet veel budget voor over is. Daarom komen wij met Marketing op Maat! Bij Marketing op Maat ontvang je de beste prijs-kwaliteit verhouding op online marketing gebied.

Hoe gaat marketing op maat in zijn werk?

Vooraf spreken we een maandelijks aantal uren af wat we aan jouw marketing project gaan besteden. Deze uren kunnen we elke maand op een andere manier inzetten. Zo optimaliseren we bijvoorbeeld in de eerste maand de technische kwaliteit van je website, en werken we in maand twee toe naar Facebook marketing. De indeling per onderdeel bepalen we in overleg met jou, zodat we het beste uit onze tijd halen voor jouw bedrijf.

Het voordeel hiervan is dat je altijd het meest optimale uit je marketingbudget haalt en op deze manier dus het snelste groeit.

De marketing op maat mogelijkheden beginnen vanaf twee uur per maand.

marketing op maat
zoekmachine optimalisatie (seo)

Marketing op Maat

Zoekmachine optimalisatie van 2BeFresh Caribbean

Voor veel bedrijven is het relevant om verder dan de vaste klantenkring te kijken, op zoek naar potentiële nieuwe klanten. De grote vraag hierbij luidt: Hoe zorg je dat klanten jouw bedrijf vinden? Hoe kom je tussen de zoekresultaten waar deze mensen zoeken? Het proces hiervan is erg ingewikkeld en 2BeFresh Caribbean helpt je er graag bij. Samen kijken we naar de mogelijkheden om meer consumenten te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie, vertaald vanuit het Engelse Search Engine Optimalisation (SEO), bestaat uit meerdere delen. Het optimaliseren van bestaande pagina’s en het aanmaken van landingspagina’s zijn hier het meest belangrijk. Welke mogelijkheden van SEO voor jouw bedrijf mogelijk zijn is afhankelijk van hoe de website is opgebouwd. Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op!

Bij Marketing op Maat ontvang je de beste prijs-kwaliteit verhouding op online marketing gebied.

Stef Lindeman, Eigenaar

facebook marketing

Marketing op Maat

Facebook Marketing van 2BeFresh Caribbean

Bij 2BeFresh Caribbean weten we hoe we campagnes moeten aanpakken en jouw product moeten presenteren. Wij hanteren twee principes als het gaat om het plaatsen van sociale content:

    • De content moet leuk zijn voor de gebruiker
    • De content moet meerwaarde bieden voor zowel de gebruiker als de ondernemer

Op deze manier vergroten we het aantal likes en volgers van jouw pagina. Daarnaast zorgt het ervoor dat je meer fans krijgt voor jouw producten en/of diensten.

Marketing op Maat

Zoekmachine adverteren van 2BeFresh Caribbean

Het bereiken van nieuwe klanten wordt een kinderspel met behulp van Google Adwords. Wij van 2BeFresh Caribbean zijn gespecialiseerd in de omgang met Google Adwords en willen je graag helpen met het gebruiken van Adwords. Adwords zorgt er niet alleen voor dat je bovenaan op Google komt te staan, maar ook dat je opvalt tussen andere concurrenten bij potentiële klanten die op zoek zijn naar een product of dienst.

zoekmachine adverteren

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh Caribbean

Wil jij ook jouw marketing budget optimaal benutten? Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh Caribbean. Je krijgt van ons vrijblijvend advies over hoe je jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan helpen.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Contact

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Meer halen uit jouw online marketing activiteiten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.