Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Horeca Marketing

Horeca Marketing

De oplossing voor de horeca

Horeca ondernemers beschikken over weinig tijd. Er worden meer uur gewerkt dan in welke andere branche dan ook. Horeca ondernemers weten dat het belangrijk is om online aanwezig te zijn met hun gelegenheid, maar beschikken niet over de tijd om dit te doen. 2BeFresh Caribbean ontlast de ondernemer en zorgt voor een sterke online aanwezigheid van de horeca gelegenheid. Veel gasten oriënteren zich online voordat zij langskomen. Ben jij al online bereikbaar voor de gewenste doelgroep van jouw horecaonderneming?

Een sterke uitstraling voor jouw website

In de horecabranche is niets zo belangrijk als een juist design en de juiste branding. Je wilt gevonden worden voor zowel je huidige gasten als potentiële nieuwe gasten. Je website is daarbij van groot belang. Deze moet goed werken en bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om direct te kunnen reserveren. Doordat onze website op het mobile-first principe zijn gebouwd, functioneren onze websites volledig responsive. De website wordt gebouwd voor de mobiele telefoon en wordt achteraf bijgesteld voor grotere scheren zoals een laptop of een tablet. De websites die wij leveren voldoen aan de laatste standaarden. We hanteren de nieuwste technologieën, waardoor de website nog sneller en mooier werkt.

2BeFresh Caribbean ontlast de ondernemer en zorgt voor een sterke online aanwezigheid van de horeca gelegenheid.

Stef Lindeman, Eigenaar

Volledig zelf bij te werken

Omdat wij weten dat veel horeca ondernemers niet de tijd hebben om maandelijks tijd te investeren in de onderhoud van hun website, zorgen wij dat de website gemakkelijk te beheren valt. Mocht je het te druk hebben en het werk liever uit handen geven, dan is deze optie er bij 2BeFresh Caribbean zeker ook.

Vaak denken mensen dat een website een dure uitgave is en niets is minder waar. Echter, een website is zo duur als dat je hem zelf wilt maken. Bij ons betaal je alleen voor de dingen die je nodig hebt. Aan de hand van jouw wensen bouwen wij een website die aansluit op jouw behoeftes.

Marketing op Maat

Een betere online vindbaarheid voor jouw horecaonderneming

Voor veel ondernemingen is het van belang om buiten de vaste gastenkring te kijken, op zoek naar potentiële nieuwe gasten. Maar, hoe zorg je er nu voor dat deze gasten jouw horecagelegenheid vinden? Hoe kom je tussen je concurrentie te staan in de zoekresultaten waar deze potentiële gasten naar zoeken? Dit proces is vrij ingewikkeld, maar wij willen je er graag mee helpen. Samen kijken we naar de mogelijkheden om meer potentiële gasten te bereiken.

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh Caribbean

Wil jij jouw horecaonderneming online op de kaart zetten maar geen idee hoe? Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh Caribbean. Je krijgt van ons vrijblijvend advies over hoe je jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan helpen.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Contact

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Meer halen uit jouw online marketing activiteiten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.