Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Facebook marketing

Facebook marketing

Bij 2BeFresh Caribbean weten we hoe we campagnes moeten aanpakken en hoe we jouw merk of product moeten presenteren. Wij hanteren vaak twee principes bij het plaatsen van sociale content voor onze klanten. Allereerst moet de content leuk zijn voor de gebruiker. Daarnaast moet de content meerwaarde bieden voor zowel de gebruiker als voor onze klant. Op basis van deze twee principes vergroten we het aantal likes en volgers van jouw facebook pagina. Daar bovenop creëert het ook nog eens fans van jouw producten of diensten.

facebook marketing

Met 2,41 biljoen gebruikers is Facebook 1 van de grootste platformen om jouw bedrijf te presenteren. Dankzij de vele mogelijkheden van Facebook met betrekking tot segmentatie en targeting, is het haalbaar om vrijwel elke doelgroep te bereiken.

Stef Lindeman, Eigenaar

Daarom Facebook

Met 2,41 biljoen gebruikers is Facebook 1 van de grootste platformen om jouw bedrijf te presenteren. Dankzij de vele mogelijkheden van Facebook met betrekking tot segmentatie en targeting, is het haalbaar om vrijwel elke doelgroep te bereiken. Aan de hand van jouw eigen klanten kunnen wij via Facebook campagnes draaien waarbij we jouw klanten kunnen targetten ofwel uitsluiten. Daarnaast biedt Facebook ook de optie om look-a-likes te vinden. Facebook pakt hierbij de profielkenmerken van je huidige klanten en zoekt vervolgens klanten met soortgelijke kenmerken. Dit verhoogt de kans op conversie enorm.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van adverteren op Facebook?

Lage kosten tegenover een groot bereik

Het gericht selecteren van doelgroepen (adhv onder andere leeftijd, woonplaats, interesses, etc.)

Eerdere bezoekers targetten om ze zo terug te halen naar jouw website

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh Caribbean

Wil jij ook meer klanten bereiken via social media, maar heb je geen idee waar te starten? Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh Caribbean. Je krijgt van ons vrijblijvend advies over hoe je jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan helpen.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Contact

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Meer halen uit jouw online marketing activiteiten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.